Tradiční česká a slovenská kuchařka /
by: Hajková, Mária
Published: (2003)
Receptury teplých pokrmů /
Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.
Saved in:
Main Author: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Divec :
R plus,
2012
|
Edition: | 6. vyd. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
-
Tradiční česká a slovenská kuchařka /
by: Hajková, Mária
Published: (2003) -
Študáci a kantoři. Z tajností žižkovského podsvět : Přírodopisná studie /
by: Žák, Jaroslav
Published: (1989) -
Navštivte planetu Zemi! : Výběr ze sci-fi povídek světových autorů /
by: Veis, Jaroslav
Published: (1987) -
Žížnivý /
by: Žák, Jaroslav
Published: (1964) -
Hovory o rozkoších /
by: Hovorka, Jaroslav
Published: (1984)