Receptury teplých pokrmů /
Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.
Hlavní autor: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Divec :
R plus,
2012
|
Vydání: | 6. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup. |
---|---|
Popis jednotky: |
dotisk |
Fyzický popis: |
564 s. + 1 CD |
ISBN: |
978-80-90409-3-0-9 |