Receptury teplých pokrmů /

Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.

Hlavní autor: Runštuk, Jaroslav
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Divec : R plus, 2012
Vydání: 6. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.
Popis jednotky: dotisk
Fyzický popis: 564 s. + 1 CD
ISBN: 978-80-90409-3-0-9