Receptury teplých pokrmů /

Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.

Main Author: Runštuk, Jaroslav
Format: Book
Language: Česky
Published: Divec : R plus, 2012
Edition: 6. vyd.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
LEADER 01176nam a2200241 4500
001 95953
005 20171114210619.0
008 120518s2012 xr |||||||||||||||||cze d
020 |a 978-80-90409-3-0-9  |q (váz.)  |c 550.00 Kč 
040 |a SOG001  |b cze 
100 1 |a Runštuk, Jaroslav  |4 aut  |9 138497 
245 1 0 |a Receptury teplých pokrmů /  |c Jaroslav Runštuk a kolektiv 
250 |a 6. vyd. 
260 |a Divec :  |b R plus,  |c 2012 
300 |a 564 s. +  |e 1 CD 
500 |a dotisk 
520 |a Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup. 
653 0 |a pokrmy  |a receptury  |a porce  |a rozpisy 
910 |a SOG001 
999 |c 95953  |d 95953 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 315700341030  |4 0  |6 VF_641_500000000000000__8  |7 0  |9 201257  |a 406.00  |b 0  |c 341030  |e 2  |f SVA  |g VF 641.5/.8  |h 580.00  |i Knižní web  |j 127  |l VF  |r 2019-11-18  |s 2019-10-31  |t 5  |w 2017-06-13  |y KN 
993 |0 0  |1 439710108643  |4 0  |6 VRE_641_500000000000000  |7 0  |9 339484  |a 621.00  |b 0  |c 108643  |d 2012-07-27  |e 1  |f VRE  |g VRE 641.5  |h 621.00  |i Elimpisek  |j 127  |l VRE  |n 0  |r 2021-04-29  |s 2013-07-09  |t 5  |w 2019-06-11  |y KN