Receptury teplých pokrmů /
Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.
Main Author: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Divec :
R plus,
2012
|
Edition: | 6. vyd. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 01176nam a2200241 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 95953 | ||
005 | 20171114210619.0 | ||
008 | 120518s2012 xr |||||||||||||||||cze d | ||
020 | |a 978-80-90409-3-0-9 |q (váz.) |c 550.00 Kč | ||
040 | |a SOG001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Runštuk, Jaroslav |4 aut |9 138497 | |
245 | 1 | 0 | |a Receptury teplých pokrmů / |c Jaroslav Runštuk a kolektiv |
250 | |a 6. vyd. | ||
260 | |a Divec : |b R plus, |c 2012 | ||
300 | |a 564 s. + |e 1 CD | ||
500 | |a dotisk | ||
520 | |a Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup. | ||
653 | 0 | |a pokrmy |a receptury |a porce |a rozpisy | |
910 | |a SOG001 | ||
999 | |c 95953 |d 95953 | ||
942 | |c KN | ||
993 | |0 0 |1 315700341030 |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 201257 |a 406.00 |b 0 |c 341030 |e 2 |f SVA |g VF 641.5/.8 |h 580.00 |i Knižní web |j 127 |l VF |r 2019-11-18 |s 2019-10-31 |t 5 |w 2017-06-13 |y KN | ||
993 | |0 0 |1 439710108643 |4 0 |6 VRE_641_500000000000000 |7 0 |9 339484 |a 621.00 |b 0 |c 108643 |d 2012-07-27 |e 1 |f VRE |g VRE 641.5 |h 621.00 |i Elimpisek |j 127 |l VRE |n 0 |r 2021-04-29 |s 2013-07-09 |t 5 |w 2019-06-11 |y KN |