Receptury teplých pokrmů /
Tradiční české pokrmy i receptury zahraničních kuchyní pro restaurace a jídelny. Recepty jsou uváděny v množství deseti porcí, uvádí se hrubá a čistá hmotnost potravin a výrobní postup.
Hlavní autor: | Runštuk, Jaroslav |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Divec :
R plus,
2012
|
Vydání: | 6. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Vřesová
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
439710108643 | 108643 | VRE 641.5 | (neuvedeno) | Dostupné | 1x |