Rodinná encyklopedie vaření : chuťovky, jídla z jednoho hrnce, hlavní jídla, saláty, dezerty
Vydáno: (2005)
Největší dobroty z pomalého hrnce /
Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Litzinger, Angela |
---|---|
Další autoři: | Vašková, Hana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Podobné jednotky
-
Rodinná encyklopedie vaření : chuťovky, jídla z jednoho hrnce, hlavní jídla, saláty, dezerty
Vydáno: (2005) -
Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování /
Autor: Bard, Elizabeth
Vydáno: (2019) -
Největší poklad /
Autor: Lobato, Arcadio, 1955-
Vydáno: (2005) -
Největší tajemství /
Autor: Šmahelová, Helena, 1910-1997
Vydáno: (1996) -
Jeviště života : kniha o životě, zdraví a síle pozitivního myšlení /
Autor: Veškrnová, Eva, 1948-