Největší dobroty z pomalého hrnce /
Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.
Hlavní autor: | Litzinger, Angela |
---|---|
Další autoři: | Vašková, Hana |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
V Brně :
CPress,
2020
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Vřesová
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700376584 | 371934 | VF 641.5/.8 | (neuvedeno) |
Vypůjčeno
do: 21. 12. 2021 |
1x |