Největší dobroty z pomalého hrnce /

Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.

Hlavní autor: Litzinger, Angela
Další autoři: Vašková, Hana
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Brně : CPress, 2020
Vydání: 1. vydání
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Výběr, použití a výhody vaření v pomalémm hrnci. Recepty na přípravu polévek, příloh, masových, rybích a zeleninových jídel, koláčů, dezertů a zavařenin.
Popis jednotky: Přeloženo z angličtiny
Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 223 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
ISBN: 9788026429845