Encyklopedie bylin a koření /

Encyklopedie Byliny a koření je jednou z nejpodrobnějších příruček v této oblasti. Nádhernými fotografiemi a podrobnými popisy se zde představuje mnoho stovek druhů. Kromě toho si zde přečtete, jak byliny a koření používat – v kuchyni na dochucování pokrmů, jako vonnou substanci, pro barvení látek,...

Celý popis

Hlavní autor: Vermeulen, Nico
Další autoři: Martínková, Petra
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Čestlice : Rebo Productions, 2008
Vydání: 3. vyd.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Vřesová

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
439710108624 108624 VRE (neuvedeno) Dostupné