Klasická česká kuchařka : kniha rozpočtů a kuchařských předpisů /

Bez populární "Sandtnerky", která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci...

Celý popis

Hlavní autor: Janků-Sandtnerová, Marie, 1885-1946
Další autoři: Janků, František, Stinglová, Markéta, Karkan, Eduard
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: V Praze : XYZ, 2007
Vydání: Vyd. v této podobě 1.
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Bez populární "Sandtnerky", která poprvé vyšla ve 20. letech 20. století, se neobejde žádná moderní hospodyně. Kniha rozpočtů a kuchařských předpisů paní Marie Janků-Sandtnerové je spolehlivým návodem na přípravu nejen českých jídel, ale i mezinárodních pokrmů. Na své si přijdou příznivci tradiční kuchyně i stoupenci zdravého stravování. Původní recepty Marie Janků-Sandtnerové jsou doplněny současnými poznatky o výživě. Autorkou doplňujících textů je šéfredaktorka časopisu Apetit paní Jitka Rákosníková.
Fyzický popis: 423 s., [40] s. obr. příl.
Bibliografie: Obsahuje rejstřík
ISBN: 978-80-7388-024-8 :